Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Zichtbaarheid binnenkomende verzendingen voor kleine pakketten en LTL-verzendingen

Op deze pagina lees je wat de voordelen zijn van de zichtbaarheid van binnenkomende verzendingen en de vereiste trackingnummers en documenten om toegang te krijgen tot de verzendingsstatus in Seller Central.

De trackingnummers die door je transportdienst worden verstrekt, zijn belangrijk voor zowel kleine pakketten als vrachtwagenladingen van voorraad naar de Amazon Fulfillment Centers. Deze nummers kunnen worden opgegeven in de workflow voor het maken van verzendingen.

We hebben nog niet alle functies in Nederland gelanceerd. Geef daarom de trackingnummers op in de workflow voor het maken van verzendingen in de weergave Seller Central DE of in de weergave van je home-marketplace, waar je normaal gesproken je FBA-verzendingen beheert. Klik hier voor meer informatie over FBA-verzendingen beheren voor Nederland

Voordelen van zichtbaarheid binnenkomende verzendingen

Met trackingnummers kun je je binnenkomende verzendingen naar Amazon Fulfillment Centers beter bijhouden. Wanneer je ons correcte trackingnummers verstrekt, kan Amazon je meer informatie tonen over de locatie van de verzending wanneer deze onderweg is en wanneer deze gepland is om in het fulfillment center te arriveren.

trackingnummers zijn ook handig voor Amazon. Aangezien we weten wanneer en waar je producten volgens de planning aankomen, kunnen we ons beter voorbereiden en ze snel en efficiënt ontvangen. Het traceren van verzendingen is ingebouwd als je deelneemt aan ons verzendpartnerprogramma, dat Amazon van continue updates over je verzendingen voorziet.

Vereisten per type verzending

Verzendingstype Vereiste informatie
Klein pakket
  • Het trackingnummer van de transportdienst voor elk pakket
Minder dan een vrachtwagenlading (LTL) en volledige vrachtwagenlading (FTL: Full Truckload)
  • Het professionele referentienummer van de transportdienst
  • Het cognossementnummer (BOL) waarnaar in de documenten of de elektronische vrachtbrief van je verzending wordt verwezen
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates