Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Een overzicht van je kosten bekijken

Met het overzicht van de kosten kun je naar de geschatte fulfillment-kosten voor producten in je voorraad zoeken, deze bekijken en begrijpen. Het overzicht van de kosten is slechts een schatting en de werkelijke kosten kunnen variëren.

Om je te helpen je FBA-kosten beter te begrijpen, hebben we een Overzicht van de kosten gemaakt: een set tools waarmee je de geschatte fulfillment-kosten voor producten in je voorraad kunt zoeken, bekijken en begrijpen.Je kunt deze schatting bekijken op de pagina FBA-voorraad beheren of de pagina Voorraad beheren in de kolom Overzicht van kosten, met een pop-over die je met één klik activeert en die een uitsplitsing van de verschillende verwachte kosten laat zien.

Deze informatie kan ook worden bekeken in het beknopte overzicht van de kosten, dat te vinden is onder Overzichten>Fulfillment by Amazon>Betaaloverzichten.

Wanneer er geraamde wijzigingen in de fulfillment-kosten plaatsvinden, krijg je ook een uitsplitsing van de verschillende verwachte kosten voor en na de implementatie van de fulfillment-kosten.

In de kolom Overzicht van kosten worden de basiskosten weergegeven voor Verkopen via Amazon en Fulfillment by Amazon voor dit product, exclusief btw. Het overzicht van de kosten is slechts een schatting en bevat niet alle kosten die van toepassing zijn. De getoonde kosten zijn gebaseerd op de catalogusprijs, de geschatte verzendkosten (indien van toepassing) en de beschikbare gegevens voor het product in ons systeem. De werkelijke kosten kunnen variëren en zijn onderhevig aan verandering.

Notitie: Je kunt het overzicht van de kosten alleen gebruiken voor producten met afmetingen. Als je de afmetingen van je producten niet hebt ingevoerd, kun je de kosten niet bekijken.

Optionele services zijn niet opgenomen in het overzicht van de kosten

Het nummer van het overzicht van de kosten bevat alleen de basiskosten voor fulfillment en Verkopen via Amazon. Het omvat geen kosten voor optionele services zoals:

  • Voorraadopslag
  • Langdurige opslag
  • Verzendpartners van Amazon
  • Service voor voorraadplaatsing
  • Etiketteerservice bij FBA
  • FBA-voorbereidingsservice
  • Voorraad verwijderen (retourzendingen en verwijderingen)
  • Verwerking van retourzendingen
  • Kosten voor European Fulfillment Network (EFN)
  • Kosten voor Multi-Channel Fulfillment

De weergegeven kosten zijn gebaseerd op de beste gegevens die voor het product beschikbaar waren toen het als productvermelding in het systeem werd ingevoerd (alleen prijzen van productvermeldingen komen in aanmerking voor de berekening, niet de verkoopprijzen). Als gevolg hiervan kunnen de werkelijke kosten variëren.

Deze informatie wordt ook weergegeven in het beknopte overzicht van de kosten dat te vinden is onder Overzichten > Fulfillment by Amazon in de sectie ‘Betalingen’ van het linkernavigatiepaneel.

Raadpleeg de Hulp-pagina Beknopt overzicht van kosten voor meer informatie.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates