Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Algemene voorwaarden

Je aankoop en gebruik van bezorging of gerelateerde services zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden die op deze pagina worden beschreven, het beleid dat we beschikbaar stellen in verband met je verkopersaccount en de externe transportdienst en andere voorwaarden die beschikbaar zijn via onderstaande links. Je gaat akkoord met deze algemene voorwaarden door op het selectievakje en/of 'Bezorgservices kopen en verzending bevestigen' te klikken bij deze algemene voorwaarden of voor die tijd gebruik te maken van een van de diensten die in deze algemene voorwaarden worden beschreven.

Je aankoop. Je koopt bezorging en gerelateerde services die je aanvraagt (zoals aansprakelijkheidsdekking) van derden en niet van Amazon. Amazon is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor services die je koopt bij derden.

Kosten voor verkopersaccount. Door bezorging of gerelateerde services van derden te kopen via je verkopersaccount, ga je ermee akkoord de kosten te betalen die aan deze services zijn gekoppeld. Je geeft ons toestemming om eventuele kosten in rekening te brengen op je verkopersaccount die verband houden met de services die je koopt (inclusief door eventuele door jou te betalen bedragen te verrekenen met bedragen die door ons aan jou moeten worden betaald). Betalingen of terugbetalingen van kosten kunnen ook op een andere manier worden verricht, indien toegestaan op basis van je verkopersovereenkomst of de van toepassing zijnde wetgeving. Wij behouden ons het recht voor om de oorspronkelijke kosten aan te passen conform wijzigingen van de toepasselijke vervoerder of andere dienstverlener. We kunnen services naar eigen goeddunken beperken of weigeren.

Naleving van wetten. Je houdt je aan alle toepasselijke beleidsregels, wetten en voorschriften met betrekking tot bezorging en gerelateerde services van derden die je koopt.

Servicevoorwaarden van derden zijn van toepassing. Je aankoop en gebruik van bezorging en gerelateerde services zijn ook onderworpen aan het beleid, de algemene voorwaarden en andere overeenkomsten tussen jou en de betreffende transportdienst of andere dienstverlener. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en naleven van deze zaken.

Ga voor Yanwen Logistics naar https://portal.yw56.com.cn/merchant/contract.

Ga voor Yun Express naar https://passport.yunexpress.com/Authorization/Register.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates