Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Zakelijke rapporten

Individuele verkopers: Deze functie is alleen beschikbaar voor verkopers met een Professioneel verkoopplan.

Je vindt Zakelijke rapporten in het tabblad Overzichten in je verkopersaccount. De volgende typen zakelijke rapporten zijn beschikbaar: Dashboard voor verkoop, zakelijke rapporten op datum, en zakelijke rapporten op ASIN. De gegevens in deze rapporten blijven over het algemeen maximaal twee jaar beschikbaar.

Het gedeelte Zakelijke rapporten biedt een verscheidenheid aan overzichten. De beschikbare overzichten worden vermeld in de linkernavigatiebalk. De beschikbare gegevenskolommen voor zakelijke rapporten (maar niet voor het Dashboard voor verkoop) vind je in de rechternavigatiebalk. Als je kolommen wilt toevoegen of verwijderen, schakel je de bijbehorende selectievakjes in of uit. Als je de juiste navigatiebalk niet ziet, ga dan met de muis helemaal naar rechts. Klik op het verticale tabblad met de naam Kolommen om de lijst zichtbaar te houden. Klik nogmaals op het tabblad om deze te verbergen.

Notitie: Als je alle rapporten gebruikt die beschikbaar zijn in je verkopersaccount, kunnen je verschillen opvallen tussen de verschillende rapporttypen. Verschillen zijn te wijten aan de manier waarop gegevens worden toegespitst en naargelang het doel van het rapport. Zakelijke rapporten hebben een vertraging van 24 uur ten opzichte van de realtime gegevens.

Amazon Business-verkopersprogramma

Met Zakelijke rapporten kun je gegevens voor zakelijke kopers bekijken. Je kunt filteren op marketplace-totaal, zakelijke kopers en niet-zakelijke kopers. Voeg nieuwe kolommen toe om de verkoop- en verkeersgegevens van zakelijke kopers op datum en ASIN weer te geven. Zie hieronder het Dashboard voor verkoop en Overige soorten zakelijke rapporten voor meer informatie.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates