Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Sieraden

Alle sieraadeenheden die tijdens het fulfillmentproces beschadigd kunnen raken door scheuren, vuil, stof of vloeistoffen, moeten volgens deze richtlijnen worden verpakt. Sieraden moeten zo worden verpakt dat de eenheid niet kan worden beschadigd of onveilige omstandigheden kan veroorzaken doordat het materiaal tijdens het fulfillmentproces bloot komt te leggen.

Voorbeelden van etuitjes die goed zijn verpakt, waarbij er in elk zakje één item zit met streepjescode in de zak voor bescherming tegen stof. De zakken zijn iets groter dan de etuitjes.

Voorbeeld van een etuitje dat blootgesteld en onbeschermd isDe inhoud van het etuitje is verpakt, maar de streepjescode zit in het etuitje en kan niet worden gescand zonder deze uit het etuitje te verwijderen.

Etuitjes

  • De etuitjes moeten afzonderlijk worden verpakt in plastic zakken met de streepjescode aan de buitenkant van het etuitje om beschadiging door stof te voorkomen.
  • De zak moet geschikt zijn voor de grootte van een etuitje. Duw een etuitje niet in een te kleine zak of plaats het niet in een te grote zak zodat het gemakkelijk kan verschuiven. De randen van grote zakken kunnen gemakkelijker vasthaken en scheuren waardoor de inhoud aan stof of vuil wordt blootgesteld.
  • Plastic zakken met een opening van 12,7 cm of groter moeten voorzien zijn van een etiket met een "waarschuwing voor verstikking". Voorbeeld: "Plastic zakken kunnen gevaarlijk zijn. Om verstikkingsgevaar te voorkomen; houd je deze zak uit de buurt van baby's en kinderen."
  • Alle plastic zakken moeten transparant zijn.

Dit voorbeeld toont een stofachtige doos die goed is opgeslagen in een zak die iets groter is dan de doos.


Dit voorbeeld toont een doos die is opgeslagen in een zak die veel groter is dan de eenheid en waar het etiket niet op de doos staat. Deze zak heeft meer kans om te worden doorboord of te scheuren waarbij de streepjescode wordt gescheiden van de eenheid.


Dit voorbeeld toont een doos die slecht is beschermd door een hoes die niet is vastgezet waardoor de doos eruit kan glijden en gescheiden kan worden van de hoes en de streepjescode.

Sieraden in dozen

  • Dozen gemaakt van materiaal dat gemakkelijk kan worden gereinigd, hoeven niet te worden ingepakt. Hoezen bieden voldoende bescherming tegen stof.
  • Dozen gemaakt van stofachtig materiaal dat gevoelig is voor stof of scheuren, moeten afzonderlijk worden verpakt of verpakt met een opvallende streepjescode.
  • Beschermdoos of zak mag slechts iets groter zijn dan eenheid.
  • Dooshoezen moeten goed passen of zodanig worden vastgezet dat ze niet wegglijden en de streepjescode moet zichtbaar zijn met de hoes op zijn plaats.
  • Streepjescodes moeten indien mogelijk aan de doos worden bevestigd; ze kunnen op de hoezen worden bevestigd als ze goed zijn vastgezet.
  • Wij raden aan om zeer waardevolle sieraden te verpakken in beschermende zakken, omdat deze eenheden niet snel of vaak verkocht worden en langere tijd in het fulfillment center liggen.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates