Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Een fout corrigeren op een productpagina

In de meeste categorieën bieden meerdere verkopers hetzelfde product aan via een pagina met één detail. Dit zorgt voor een georganiseerde, uniforme productaanwezigheid in onze catalogus en verhoogt het gemak van vergelijkend winkelen voor potentiële kopers.

De productinformatie die op een Amazon-pagina met één detail wordt weergegeven, kan afkomstig zijn van meerdere verkopers. Wanneer meerdere verkopers bijdragen voor één ASIN in ons systeem hebben ingediend, bepaalt onze geautomatiseerde bedrijfslogica welke van de beschikbare productbeschrijvingen, functies, titels en aanvullende gegevens uiteindelijk op de pagina met één detail worden weergegeven.

Om te bepalen welke productinformatie van welke verkoper wordt weergegeven, houdt onze bedrijfslogica rekening met verschillende factoren, bijvoorbeeld: het verkoopvolume van een verkoper, het percentage terugbetalingen, feedback van kopers en A-tot-Z-garantieclaims. Dit geautomatiseerde proces wordt regelmatig herhaald om productinformatie automatisch bij te werken.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates