Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

FBA-producten in bulk vermelden

Ontdek hoe je productvermeldingen in bulk kunt uploaden met behulp van een plat bestand in plaats van elk product afzonderlijk te vermelden.

Feeds met een vlak bestand zijn handig wanneer je veel verschillende producten hebt die je in één keer wilt vermelden. Je kunt al je producten invoeren in een sjabloon voorraadbestand en ze allemaal tegelijk uploaden in plaats van ze afzonderlijk op Amazon op te zoeken en een voor een te vermelden. Het bestand dat je maakt, kun je bewaren en gebruiken om aantallen en prijzen bij te werken en om producten toe te voegen of te verwijderen. Je kunt meer te weten komen over feeds met een plat bestand door naar Sjablonen voorraadbestand te gaan.

Wanneer je sjablonen voorraadbestand gebruikt voor het maken van je FBA-productvermeldingen, zijn er verschillende velden die je correct moet invullen om je producten voor Fulfillment by Amazon te vermelden. Als je de informatie onjuist invoert, worden je FBA-productvermeldingen weer weergegeven als Verzonden door verkoper (Fulfilled by Merchant):

Veldnaam Fulfilled by Amazon Verzonden door verkoper
FulfillmentCenterID Voer "AMAZON_EU" in voor al je FBA-productvermeldingen. Laat dit veld leeg of voer "DEFAULT" in voor de productvermeldingen waarvoor je zelf de fulfillment wilt uitvoeren.
Aantal Voer in dit veld geen waarde in. Als je "AMAZON_EU" hebt opgegeven in het veld FulfillmentCenterID, worden deze aantallen genegeerd. Je kunt de aantallen invoeren in de verzendingsworkflow wanneer je een verzending naar een fulfillment center maakt. Voer het aantal in van het product dat je te koop wilt aanbieden. Dit is je huidige opgegeven voorraad. Als je geen FulfillmentCenterID hebt ingevoerd toen je de productinformatie voor het eerst indiende, wordt het product weergegeven als Niet op voorraad.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates