Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Textiel

Elk product gemaakt van doek of stof die tijdens het fulfillment-proces kan worden beschadigd door scheuren, vuil, stof of vloeistof, moet worden verpakt volgens deze richtlijnen. Textielproducten moeten zodanig worden verpakt dat het item niet kan worden beschadigd en er geen onveilige omstandigheden kunnen ontstaan doordat het materiaal tijdens het fulfillment-proces uit de verpakking komt.

De items moeten in krimpfolie worden gewikkeld of in een verzegelde plastic zak worden geplaatst. De items moeten in een plastic zak worden verpakt of in krimpfolie worden gewikkeld met een kartonnen grondvlak als rug. De rug van karton of spaanplaat moet een sterkte hebben van ten minste 24 ECT (Edge Crush Test).

Voorbeelden van slechte verpakkingen waarbij de items niet in zakken zijn verpakt of de zak aan één uiteinde open is. Er zijn hangers bijgevoegd en de items hebben geen stevige rug.

De plastic zakken die voor textiel worden gebruikt, moeten voldoen aan dezelfde vereisten als de plastic zakken die worden gebruikt voor pluchen items.

Materialen die kunnen worden beschadigd door verpakking in een plastic zak of krimpfolie (zoals leren items) moeten in een doos worden verpakt.

Hangers zijn NIET toegestaan.

Items moeten een stevige rug hebben of het item zelf moet recht zijn.

Voorbeelden van een goede verpakking waarbij het item zich in een verzegelde zak met een stevige rug bevindt. Minihangers zijn toegestaan zoals weergegeven in het voorbeeld rechts.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates