Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Glas, Keramiek en Breekbaar

Elk product met extreem delicaat materiaal of constructie, of dat zorgvuldige behandeling nodig heeft om breuken of beschadiging te voorkomen, moet volgens deze richtlijnen worden verpakt. Deze producten kunnen een veiligheidsrisico vormen voor de medewerkers, transportdienst of klanten die ze ontvangen of uitpakken. Breekbare producten moeten zodanig worden verpakt dat ze tijdens het normale verloop van het fulfillmentproces niet kunnen worden gebroken of blootgesteld.

Items moeten in een stevige, zeshoekige doos worden verpakt, zodat het product op geen enkele manier wordt blootgesteld.

Voorbeelden van slechte verpakkingen, waarbij breekbare producten worden blootgesteld en een gevaar voor de veiligheid opleveren.

Een voorbeeld van een goede verpakking waarbij het breekbare product niet wordt blootgesteld en is beschermd tegen beschadiging en geen gevaar voor de veiligheid kan opleveren.

In verpakkingen die meerdere items bevatten, moeten alle items afzonderlijk worden verpakt om schade door andere items in de houder te voorkomen (bijvoorbeeld een set van vier wijnglazen) en moeten ze een valtest van 125 cm doorstaan zonder dat er iets kapot gaat. Een valtest bestaat uit vijf keer naar beneden vallen: op de onderkant, de bovenkant, de langste kant, de kortste kant en op een hoek. De items mogen niet bewegen of schudden in de houder en moeten een krachtige schudtest doorstaan zonder dat er items breken.

Een voorbeeld van slechte verpakkingen waarbij de items kunnen bewegen of schudden in de verpakking.

Een voorbeeld van een goede verpakking waarbij de breekbare items individueel verpakt en beschermd zijn.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates