Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Soort verpakking

Een zending kan bestaan uit afzonderlijke producten of per doos verpakte producten. Als je voorraad beide verpakkingstypen bevat, moet elk type in afzonderlijke zendingen worden verzonden.

Afzonderlijke producten

Selecteer Afzonderlijke producten als je zending bestaat uit afzonderlijke items met verschillende SKU-codes en in verschillende staat.

Type verpakking: individueel

Per doos verpakte producten

Selecteer Per doos verpakte producten als je zending bestaat uit dozen die eerder door de fabrikant zijn verpakt en identieke artikelen bevatten met overeenkomende SKU-codes in dezelfde staat. Elke doos moet hetzelfde aantal items bevatten.

Type verpakking: casepack Type verpakking: casepack

In sommige gevallen kan een fabrikant of distributeur meerdere casepacks in een grotere doos verpakken, een zogenaamde hoofddoos. Hoofddozen komen niet in aanmerking als casepack en moeten in dozen worden opgesplitst. Op de pagina Hoeveelheid instellen verwijst Eenheden per doos naar het aantal items in de doos, niet naar het aantal dozen in de hoofddoos.

Een casepack is niet hetzelfde als een multi-pack. Casepacks zijn bedoeld om te worden gesplitst zodat de inhoud afzonderlijk kan worden verkocht. Multi-packs worden verkocht als bundels of sets. Een casepack mag als een multi-pack worden verkocht, maar moet in dat geval worden voorbereid volgens de vereisten voor producten die als set worden verkocht. Zie voor meer informatie Vereisten voor verpakking en voorbereiding.

Belangrijk: Voor per doos verpakte producten moet je alle scanbare streepjescodes op de doos zelf verwijderen of bedekken. Alleen de afzonderlijke items in de doos moeten over scanbare streepjescodes beschikken.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates