Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Vereisten en beperkingen

De functie Een product toevoegen is momenteel beschikbaar voor de volgende categorieën:

  • Accessoires voor Amazon-apparaten
  • Baby
  • Zakelijk, industrie en wetenschap
  • Zakelijke, industriële en wetenschappelijke items
  • Elektronica en foto
  • Wonen en tuin
  • Pc- en videogames
  • Software
  • Sport en vrije tijd
  • Speelgoed en spellen

Voor producten in onze andere stores gelden beperkingen en er kunnen op dit moment geen pagina's voor deze producten worden gemaakt. We hebben wel plannen om deze service uit te breiden naar andere stores. We vragen verkopers daarom geen producten waarvoor beperkingen gelden te vermelden totdat de juiste store beschikbaar is. Het aanbieden van producten waarvoor beperkingen gelden is verboden. Productpagina's die in overtreding zijn worden door ons verwijderd. We kunnen ook stappen ondernemen om het account van een verkoper te sluiten.

Productbeperkingen

Voor de volgende productlijnen en stores geldt dat in deze periode alleen producten mogen worden aangeboden door vooraf goedgekeurde verkopers: Gezondheid en Beauty, Sieraden, Horloges, Kleding en Levensmiddelen.

Sommige mediaproducten die op onze internationale sites worden verkocht, komen niet in aanmerking voor verkoop op de Amazon-site of kunnen alleen worden verkocht in een bepaalde productstaat. Deze beperking omvat producten in de categorieën Muziek, Dvd, Video, Software en Videogames.

Bovendien moeten verkopers zich houden aan de Amazon-regels voor het maken van nieuwe productpagina's. Je kunt onze regels voor het maken van pagina's nalezen in het gedeelte Beleid.

Dubbele productpagina's zijn niet toegestaan. Dit geldt ook voor producten die worden vermeld op onze andere Amazon-websites. Nadat je je productgegevens hebt ingediend, wordt door Amazon gecontroleerd of er al een overeenkomende pagina in onze catalogus bestaat. Als dit het geval is, komt dat product niet in aanmerking voor het maken van een nieuwe pagina. Als verkoper moet je nagaan of we al een vergelijkbaar product aanbieden voordat je een nieuwe pagina probeert te maken.

Product-ID's

Voor de meeste stores zijn standaardproduct-ID's vereist. Voor Babyproducten, Camera en foto, Computer- en videogames, Elektronica, Wonen, Keuken en tuin, Muziek, Software, Gereedschap en hardware, Speelgoed en spellen en Video en dvd, moet je product een UPC of EAN hebben. Je hoeft niet per se een ISBN op te geven bij het maken van een pagina in onze Boeken-store, maar als er voor de titel een ISBN beschikbaar is, moet dit worden gebruikt bij het maken van de pagina. Je kunt hier meer lezen over ISBN-, UPC- en EAN-codes.

Klik hier om goedkeuring aan te vragen voor het verkopen van je producten in deze stores.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates