Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Problemen met productvermeldingen

Onderdrukte producten

Het product waarvoor je een pagina probeerde te maken, wordt momenteel onderdrukt. Het komt niet in aanmerking voor verkoop op onze website en zal niet op onze website verschijnen. We onderdrukken producten om verschillende redenen. We verbieden bijvoorbeeld de verkoop van illegale en aanstootgevende producten. Bovendien kunnen producten op uitdrukkelijk verzoek van kunstenaars of fabrikanten worden onderdrukt.

Af en toe is de beslissing om een product te onderdrukken het resultaat van onjuiste informatie die we hebben ontvangen. Als je denkt dat we een product hebben onderdrukt dat op onze website zou moeten verschijnen, neem dan contact met ons op.

Internationale matches

Het product waarvoor je een pagina probeerde te maken, bevindt zich in een van onze internationale Amazon-catalogi (op Amazon.com, Amazon.de, Amazon.fr, Amazon.ca of Amazon.co.jp) en komt niet in aanmerking voor verkoop via Amazon.nl. We staan verkopers niet toe om dubbele pagina's te maken in de Amazon-catalogus voor dit product. Een product op onze internationale websites kan in aanmerking komen voor verkoop op die specifieke site. Als je via een andere Amazon-site wilt verkopen, moet je daar een nieuwe verkopersregistratie indienen. Je Amazon.nl-registratie wordt niet overgedragen. Gegevens over onze verkoopprogramma's zijn beschikbaar via de Hulp-pagina's van elke website.

Frustration-free Packaging product komt overeen met

Het product waarvoor je een pagina probeerde te maken, is een product met een verpakking zonder frustratie ('Frustration-Free Packaging product') en alleen verkopers met voorafgaande goedkeuring komen in aanmerking om deze producten op Amazon te verkopen.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates