Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Je producten classificeren

Wanneer je bij de functie Een product toevoegen de beste categorie kiest, zorg je ervoor dat je de meest geschikte gegevensvelden voor je product krijgt te zien. Vind de beste categorie voor je product met behulp van het zoekveld Producten vinden in de Amazon-catalogus of blader rechtstreeks door de categorieën door op de links te klikken en er zelf een uit te kiezen.

Als je niet zeker bent van de categorie van je product, is de zoekfunctie een snelle en nuttige optie. Typ een paar eenvoudige trefwoorden voor het product in het zoekvak. Het is vaak het beste om de meest elementaire trefwoorden voor de naam van het product te kiezen, zoals "honkbalhandschoen" of "avondjurk".

Op de resultatenpagina vind je rechts een lijst met categoriesuggesties en links een lijst met de meest gebruikte categorieën waarin vergelijkbare producten zijn opgenomen. Je kunt binnen elke categorie je zoekopdracht verfijnen en beperken. Mogelijk moet je door verschillende subcategorieën bladeren totdat je de meest specifieke subcategorie bereikt. Wanneer je op dit punt aankomt en de beste categorie voor je product hebt geselecteerd, ga je door met het invoeren en indienen van je productinformatie om een productpagina te maken.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates