Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

FBA-voorraad

Gebruik de tools in je verkopersaccount om producten aan te bieden, verzendplannen te maken, verzendingen te sturen, je zendingen te volgen en te controleren en voorraad te verwijderen uit Amazon fulfillment centers.

FBA-voorraad beheren

Voorraad naar Amazon verzenden

Notitie: Je voorraad is beschikbaar voor verkoop zodra deze is ontvangen in een fulfillment center of ontvangstcentrum. Je kunt de status van je verzending traceren in de Wachtrij voor verzending, waar je verzending achtereenvolgens de statussen Onderweg, Bezorgd, Ingecheckt, Ontvangen en Gesloten doorloopt. Ga voor meer informatie naar Hoe Amazon je voorraad ontvangt en opslaat.

Wanneer je een verzendplan maakt, kan je zending standaard worden onderverdeeld in meerdere zendingen, die elk worden doorgestuurd naar een ander fulfillment center. De fulfillment centers worden geselecteerd op basis van de producten die je verzendt en van jouw verzendlocatie. Door je voorraad te verspreiden over meerdere fulfillment centers in het hele land kunnen klanten die je product kopen dit sneller ontvangen dan wanneer je voorraad zich verder weg bevindt.

Zendingen traceren en afstemmen

Voorraad verwijderen uit een Amazon fulfillment center

FBA-bestellingen beheren

Pan-Europese FBA: Zo werkt het

Met het Pan-Europese FBA-programma kun je vanuit één voorraadpool aan aanbiedingen op alle Europese marketplaces voldoen zonder dat er voor het European Fulfillment Network grensoverschrijdende fulfillment-kosten per eenheid in rekening worden gebracht. Amazon verdeelt je voorraad zonder extra kosten over het European Fulfillment Network. Je kunt je Pan-Europese FBA-aanbiedingen traceren met behulp van alle standaardoverzichten en tools in Seller Central.

Pan-Europese FBA wordt pas actief voor een product nadat je een actieve FBA-aanbieding hebt gemaakt op alle Europese Amazon-marketplaces die worden vermeld zoals vereist op de Pan-Europese FBA-pagina Je voorraad beheren in je Verkopen via Amazon-account en het ASIN inschrijft voor het programma.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2021, Amazon.com, Inc. or its affiliates