Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Verzendservices kopen gebruiken

Verzending kopen biedt momenteel alleen transporteurs vanuit China in Nederland aan.

Met Verzending kopen van Amazon kun je verzendetiketten afzonderlijk of in bulk kopen, je bestellingen verzenden en bevestigen en je zendingen traceren.

Voor instructies voor het kopen van verzendservices via Verzendservices kopen, ga naar Verzendservices kopen via Seller Central, Verzendservices kopen in bulk en Merchant Fulfillment API.

Voordelen en functies van Verzendservices kopen

Tabel 1. Voordelen:
Bied verzendoplossingen die aan de bezorgingsbelofte van de klant kunnen voldoen Verzendservices kopen stelt automatisch verzendservices voor op basis van services die kunnen voldoen aan de leveringsbelofte aan de klant, je voorkeursvervoerder en de laagste beschikbare kosten.
Help je prestatiestatistieken beschermen A-tot-Z-garantieclaims: Als je Amazon Verzendservices kopen koopt en op tijd verzendt, ben je beschermd tegen A-tot-Z-claims wanneer een klant problemen met de bezorging meldt. Deze claims hebben geen invloed op je Percentage defecte bestellingen, maar je bent nog steeds verantwoordelijk voor het financiële verlies van deze claims.
Tabel 2. Kenmerken:
Bespaar tijd bij Verzendservices kopen

Verzending in bulk: Koop etiketten in bulk tot 100 bestellingen tegelijk.

Notitie: Bulkverzending is momenteel niet beschikbaar voor internationale verzending.

Voorkeuren voor verzending: Stel vooraf gedefinieerde verzendvoorkeuren in, maak aangepaste verpakkingstypen en selecteer bevestigingsopties. Voor meer informatie over verzendingsvoorkeuren, zie Voorkeuren voor verzending kopen.

Stuur feedback en suggesties naar buy-shipping-feedback@amazon.com. We stellen je feedback op prijs en zullen je input zorgvuldig controleren, aangezien we prioriteit geven aan functieverbeteringen.

Notitie: Zie Verzendetiket opnieuw printenals je een verzendetiket wilt annuleren of wijzigen.

Als je koper zijn bestelling niet ontvangt, raadpleeg dan Wat als een koper zegt dat hij zijn bestelling niet heeft ontvangen?

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates