Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Producten verzenden naar Amazon

Op deze pagina vind je informatie over de beschikbare opties voor het maken van een verzendplan voor het verzenden van voorraad naar Amazon fulfillment centers.

Notitie: Als je voorraad naar Amazon wilt verzenden voor fulfillment, moet je de fulfillment-methode wijzigen in Fulfilled by Amazon. Ga voor meer informatie naar producten vermelden voor Fulfillment by Amazon.

Je kunt je voorraad naar Amazon versturen door een verzendplan te maken, je producten te verpakken en je voorraad te verzenden naar de door Amazon aangewezen fulfillment centers met behulp van de transportdienst van jouw keuze. Voorraad die naar een fulfillment center wordt gestuurd, wordt doorgaans gescand en beschikbaar gesteld voor verkoop binnen drie werkdagen na bezorging.

De opties voor het maken van een zending zijn:

Verzenden naar Amazon Een gestroomlijnde workflow voor het maken van verzendingen met vereenvoudigde stappen waarmee je tijd kunt besparen op het aanvullen van je voorraad. Je kunt zendingen maken door producten toe te voegen op de pagina Verzenden naar Amazon of door de lijst met producten te uploaden als een Excel-spreadsheet. Aan de slag met Verzenden naar Amazon.

Stuur je producten naar de locaties die door Amazon worden aangewezen voor je verzendplan. Dit zorgt ervoor dat je voorraad dichter bij klanten wordt geplaatst, waarmee de bezorgtijd van je producten wordt verkort.

Het niet verzenden van je producten naar de locaties die zijn vermeld in je goedgekeurde verzendplan (bijvoorbeeld door een deel van een goedgekeurd verzendplan te annuleren, een zending verkeerd te routeren of een onvolledige zending te verzenden) is niet toegestaan. Dit leidt tot extra verwerking, wat voor vertraging in de bezorging van je voorraad kan zorgen en de verkoopbeschikbaarheid kan beïnvloeden. Dit kan ook leiden tot het blokkeren van het maken van zendingen.

Notitie: Er worden kosten voor ongeplande voorbereidingsservices in rekening gebracht voor eenheden waarvoor labels nodig zijn, omdat ze zijn ontvangen zonder streepjescodelabel. Zie Ongeplande services voor meer informatie. Geplande voorbereiding of etikettering, als onderdeel van de FBA-voorbereidingsservice of etiketteerservice bij FBA, kan de volledige ontvangst van je zending vertragen. Ongeplande voorbereiding en voorbereiding die geen deel uitmaakt van de FBA-voorbereidings- of etiketteerservice kan de volledige ontvangst van je zendingen echter tot 48 uur verder vertragen.

Ga naar Vereisten voor verzending en routering om te ontdekken hoe je een veilige en tijdige bezorging bij onze fulfillment centers kunt garanderen.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates