Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Beperkingen voor FBA-producten

Voordat je producten opneemt voor Fulfillment by Amazon, is het belangrijk om te weten wat geschikt is voor ons fulfillmentproces en wat niet. Bekijk alle secties hieronder voor aanvullende productvereisten en -beperkingen.

Belangrijk: Het niet naleven van de FBA-vereisten voor productvoorbereiding, veiligheidseisen en productbeperkingen kan resulteren in de weigering, verwijdering of retournering van voorraad bij het Amazon Fulfillment Center, blokkering van toekomstige leveringen aan het Amazon Fulfillment Center, kosten die in rekening worden gebracht voor de voorbereiding of niet-naleving, de opschorting van je verkoopprivileges of boetes.

Eisen en beperkingen van Amazon-producten

Sommige producten hebben voorafgaande goedkeuring nodig voordat je ze op Amazon kunt verkopen. Alle Amazon-vereisten en -beperkingen zijn ook van toepassing op FBA. Zie voor meer informatie:

Eisen en beperkingen van FBA-producten

Bepaalde producten komen mogelijk wel in aanmerking voor verkoop op Amazon, maar niet voor Fulfillment by Amazon. FBA-producten moeten ook voldoen aan specifieke productvereisten met betrekking tot de vervaldatum en temperatuurgevoelige productvereisten om in aanmerking te komen voor FBA. Zie voor meer informatie:

Gevaarlijke producten (Hazmat)

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates