Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Een video uploaden

Je kunt video's uploaden om weer te geven in het hoofdafbeeldingsblok van je live-producten. De geüploade video kan ook worden weergegeven in de sectie Video's op de productpagina en in de zoekresultaten.

Een video toevoegen die aan je producten is gekoppeld:

 1. Ga naar de pagina Video's uploaden en beheren.
 2. Bekijk de communityrichtlijnen en het beleid voor producten waarvoor beperkingen gelden van Amazon.
 3. Klik rechtsboven op Video uploaden.
 4. Voer de verplichte velden in:
  • Videobestand: We raden je aan om bestanden te uploaden in de hoogst beschikbare kwaliteit, tot maximaal 1080 p maar niet groter dan 5 GB. Momenteel acceptabele bestandsindelingen zijn .mov en .mp4.
  • Miniatuurafbeelding: Dit is de voorbeeldafbeelding die klanten zullen zien voordat ze de video beginnen af te spelen. Er wordt automatisch een miniatuur voor je gegenereerd. Als je besluit deze te vervangen, gebruik je een afbeelding van hoge kwaliteit in de indeling .jpg of .png.
  • Titel van de video: Dit is de titel die naast je video wordt weergegeven.
  • Bijbehorende ASIN-codes: Selecteer de producten die relevant zijn voor je video. Als je video is goedgekeurd, wordt deze weergegeven op de productpagina's van de producten die je hebt geselecteerd.

We verwerken en controleren alle geüploade video's om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze communityrichtlijnen.

Notitie: De controle duurt meestal minder dan een dag, maar het kan tijdens drukke periodes tot zeven werkdagen of meer duren.
Notitie: Als je video al twee dagen de status Live heeft, maar nog niet op de productpagina van je producten wordt weergegeven, controleer je het aantal afbeeldingen dat voor je product aanwezig is. Als er meer dan zes afbeeldingen zijn, verwijder je er een aantal om prioriteit te geven aan je video.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates