Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Yanwen Logistics

Overzicht van transportdienst

Yanwen Logistics is een uitgebreide, grensoverschrijdende logistieke dienstverlener voor e-commerce in China. Ze bieden rechtstreeks beheerde diensten in 50 steden in heel China en de grensoverschrijdende logistieke lijnen bereiken 200 landen en regio's over de hele wereld. Yanwen heeft onafhankelijke besturingssystemen en intelligente logistieke systemen ontwikkeld om een wereldwijd e-commerce netwerk voor klanten op te richten.

Voordelen voor verzending

 • Brede dekking van het ophalen van pakketten: Yanwen meer dan 50 verwerkingsfaciliteiten in China, die aan de afhaalvereisten van 95% van de verkopers kunnen voldoen.
 • Gediversifieerde producten: Yanwen biedt verschillende soorten logistieke diensten, zoals gewone post, tracking of speciale lijnservices. Verkopers kunnen de gewenste diensten kiezen op basis van hun behoeften.
 • Brede bezorgingsdekking: Yanwen biedt logistieke diensten aan de meeste landen over de hele wereld.

Verzendservices

 • Air Track Packet - Algemene vracht
 • Air Track Packet - Speciale vracht
 • Air Registered Mail - Algemene vracht
 • Air Registered Mail - Speciale vracht
 • YW Air Economy Mail - Algemene vracht
 • YW Air Economy Mail - Speciale vracht
 • YW Untracked Packet - Algemene vracht
 • YW Untracked Packet - Speciale vracht
 • Y-Post Ordinary Mail - Speciale vracht
 • Y-Post Registerd Mail - Speciale vracht
 • YW Air Registered Mail - Algemene vracht
 • YW Air E-Packet - Speciale vracht
 • Yanwen Express Special Line - P
 • Yanwen Express Special Line - T
Notitie: Deze verzendservices zijn beschikbaar. De geschiktheid van een verzendservice voor een bepaalde bestelling hangt echter af van vele andere factoren, zoals de toegezegde bezorgdatum, de adressen van herkomst en bestemming, beperkingen qua formaat, gewicht en classificering van gevaarlijke stoffen enzovoort. Als je daarom de UI van Seller Central gebruikt, kies je één verzendservice die in aanmerking komt die wordt weergegeven op de webpagina. Als je de MWS API gebruikt, roep je de API GetEligibleShippingServices op voordat je de API voor CreateShipment oproept om een etiket te kopen.

Inleiding bezorgingsservice

Ga voor meer gedetailleerde informatie over elk product naar Yanwen Logistics Product Introduction.

Verzenddekking

Yanwen biedt momenteel verzendservices aan in 50 steden in China. Ga voor het gedetailleerde afhaalbereik naar Afhaallijst.

Registratie en koppeling van Yanwen-account

Voordat je de Yanwen-verzendservices gebruikt op Verzendservices kopen, moet je een Yanwen-account registreren.

Je kunt je Amazon-verkopersaccount vinden (ook bekend als Verkoperstoken) door in te loggen bij Seller Central, ga daarna naar Instellingen - Accountgegevens - Verkoperstoken.

Als je een Yanwen-account hebt geregistreerd, koppel je je Amazon-verkopersaccount met je Yanwen-klantaccount in je Yanwen-klantenservicecentrum zoals hieronder:

Betalingen en tarieven

Voordat je Yanwen-producten gebruikt in Verzendservices kopen, moet je een Yanwen-account registreren en de betalingsovereenkomst met Yanwen ondertekenen. Je moet ook je Amazon-verkopersaccount koppelen aan je Yanwen-klantaccount. Zo zal Yanwen de in rekening gebrachte bedragen aan je factuur toevoegen wanneer de pakketten worden opgehaald of afgeleverd. Als je een ander tarief of een korting bent overeengekomen met Yanwen, kun je je eigen tarief gebruiken.

Yanwen biedt momenteel wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse facturering aan klanten. Volgens de overeengekomen factureringsperiode zal Yanwen elektronische facturen verstrekken voor boekhoudings- en betalingsdoeleinden. Yanwen ondersteunt momenteel betaalmethoden via zowel ICBC als Alipay.

Algemene voorwaarden

Lees en accepteer bij het kopen van etiketten bij Yanwen de algemene voorwaarden die door hen zijn gedefinieerd zoals vermeld in de algemene voorwaarden van Yanwen

Veelgestelde vragen

Is het verplicht om een account bij Yanwen te hebben om Yanwen-producten te gebruiken bij Verzendservices kopen?

Ja, een Yanwen-account is vereist.

Hoe bereken je de kosten voor Verzendservices kopen? Moet ik het bedrag betalen dat wordt weergegeven in Seller Central?

De verzendkosten die in Seller Central worden weergegeven, zijn een schatting van de kosten op basis van het gewicht van je pakket, de landen/regio's vanuit waar en waarnaar je pakket wordt verzonden, en het tarief dat Yanwen biedt voor Amazon-verkopers. De uiteindelijke verzendkosten moeten de Yanwen-factuur volgen, die afhankelijk is van het werkelijke gewicht van je pakket en het tarief van je Yanwen-account. Als je andere vragen hebt, log je in bij je Yanwen-account.

Hoe betaal ik voor verzending?

De kosten worden weergegeven in je Yanwen-account. Ga voor meer informatie naar het gedeelte Betalingen and Kosten in je Yanwen-account.

Moet ik nog iets anders doen nadat ik een etiket heb gekocht in Verzendservices kopen?

Je moet zorgen voor de tijdige bezorging van je pakket aan Yanwen.

Hoe neem ik contact op met Yanwen voor ophaalopdrachten? Hoe laat kan Yanwen pakketten ophalen?

Je kunt de contactgegevens van de ophaalchauffeur in het klantenservicecentrum van Yanwen controleren. Voor een specifieke ophaaltijd kun je de ophaalchauffeur telefonisch bereiken of kun je de openbare melding 'Yanwen' WeChat volgen om het ophalen in te plannen.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates