Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Algemene voorwaarden van Amazon Imaging Services

Deze Algemene voorwaarden van Amazon Imaging Services ('Algemene voorwaarden') zijn van toepassing op jouw gebruik van de foto- en videoservices en retoucheerservice van Amazon (de 'Imaging Services'). Deze Algemene voorwaarden vormen een aanvulling op de Amazon Services Business Solutions Agreement (de 'Overeenkomst').

Imaging van producten die je aanbiedt. Amazon maakt foto's of video's van in aanmerking komende producten (zoals foto's of video's, 'Productafbeeldingen'). Amazon is eigenaar van alle productafbeeldingen die zijn gemaakt via de Imaging Services.

Retoucheren van afbeeldingen die je verstrekt. Amazon biedt retoucheerservices voor in aanmerking komende afbeeldingen die je aan ons verstrekt (de 'Geretoucheerde afbeeldingen'). Geretoucheerde afbeeldingen zijn jouw materialen.

Deelnamecriteria. Amazon bepaalt naar eigen goeddunken welke van Jouw producten of afbeeldingen in aanmerking komen voor de Imaging Services.

Verlies en schade. Als er tijdens de Imaging Services sprake is van verlies of beschadiging van Jouw producten, zullen wij je deze vergoeden in overeenstemming met de voorwaarden van de Overeenkomst; op voorwaarde dat wij je echter geen vergoeding zullen terugbetalen voor schade aan kleding, sieraden, schoenen, horlogeproducten, bederfelijke voorwerpen of producten waarvoor montage nodig is.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates