Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Verzenden naar Amazon: Transportdienst- en palletinformatie bevestigen

Als je je voorraad in palletverzendingen verzendt, wordt je gevraagd om de transportdienst- en palletgegevens te bevestigen in stap 4 van de workflow Verzenden naar Amazon nadat je de doosetiketten hebt afgedrukt en aangebracht.

Zie Richtlijnen voor de bezorging van een verzending van minder dan een vrachtwagenlading of een vrachtwagenlading bij Amazon voor meer informatie over palletverzendingen en het bouwen van pallets.

Palletverzendingen met niet-verzendpartners

Ga als volgt te werk als je een niet-verzendpartner hebt geselecteerd:

  1. Bevestig het aantal pallets in elke verzending.
  2. Klik op Palletetiketten afdrukken om voor elke pallet in je verzending vier exemplaren te krijgen van elk Fulfillment by Amazon-pallet-ID-label (FBA). We gebruiken de informatie op de etiketten om de aankomst en de inhoud van de verzending in het fulfillment center te verifiëren. De status van je verzending wordt gewijzigd van Bezig met zending in Klaar voor verzending. .
  3. Plaats één etiket aan elke zijde van de pallet, in het midden en bij de bovenkant.
  4. Plan het ophalen en geef je voorraad af aan je transportdienst.
  5. Geef in de laatste stap Trackinggegevens het PRO-/vrachtbriefnummer op voor je verzending om ons te laten weten dat je voorraad onderweg is.
  6. Klik op Verzending traceren voor elke verzending in de workflow en geef cognossementnummers op op het tabblad Trackinggebeurtenissen op de pagina Verzendingsoverzicht.

Zie voor meer informatie over de vereisten voor de transportdienst en de levering van palletverzendingen de Richtlijnen voor de bezorging van een verzending van minder dan een vrachtwagenlading of een vrachtwagenlading bij Amazon.

Belangrijk: Deze bètaversie van Verzenden naar Amazon ondersteunt geen verzendpartners van Amazon voor palletverzendingen. Je moet een transportdienst boeken buiten Seller Central. Als je een verzendpartner wilt gebruiken voor je palletverzendingen, gebruik je een alternatieve workflow voor het maken van verzendingen. Ga voor meer informatie naar Producten verzenden naar Amazon. Ga voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je verzending naar Verzenden naar Amazon: Je verzending wijzigen of annuleren.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates