Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Het afbeeldingsbestand is beschadigd of heeft een onverwachte indeling

Een afbeelding kan niet worden geüpload als het bestand onvolledig, beschadigd, in de verkeerde indeling of te groot is.

Veelvoorkomende redenen voor het ontvangen van deze foutmelding kunnen zijn dat het type bestandsextensie niet correct is toegevoegd of het was een .tif- of.psd-bestand waarbij de lagen niet overvloeien en dat is opgeslagen als een.jpg-bestand. We accepteren JPEG (.jpeg), TIFF (.tif), PNG (.png) of GIF (.gif) -bestanden met RGB- of CMYK-kleurmodellen.

Je krijgt deze foutmelding mogelijk ook als er tonale kleurvariaties in de afbeelding voorkomen (dit kan gebeuren wanneer op de website CMYK-afbeeldingen worden gebruikt). RGB-afbeeldingen hebben onze voorkeur. Ook afbeeldingen met meer dan 10.000 pixels in hoogte of breedte kunnen deze foutmelding veroorzaken.

Controleer de bestandsindeling van je afbeelding als je deze foutmelding ziet:

  • Als je het bestand niet kunt bekijken, is het mogelijk beschadigd. Je kunt proberen een beeldbewerkingsprogramma te gebruiken om de bestandsextensie te wijzigen in een bekend bestandstype, omdat het mogelijk de verkeerde extensie heeft gekregen. Als het bestand een andere extensie lijkt te hebben dan de huidige benoemde extensie, voeg de lagen dan samen (overvloeien) en sla het met het beeldbewerkingsprogramma opnieuw op als een JPEG-bestand.
  • Als je het bestand kunt bekijken, is het mogelijk onvolledig. Probeer in dit geval een beeldbewerkingsprogramma te gebruiken om het bestand opnieuw op te slaan als een JPEG-bestand.

Voordat je een gecorrigeerd bestand uploadt, controleer of het op je computer kan worden bekeken met behulp van een voorbeeld- of beeldbewerkingsprogramma.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates