Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Marketplace Fair Pricing Policy van Amazon

Verkopers zijn verantwoordelijk voor het instellen van hun eigen prijzen op Amazon-marketplaces. In onze missie om ‘s werelds meest klantgerichte bedrijf te zijn, streeft Amazon ernaar onze klanten het grootste assortiment te bieden tegen de laagste prijs, en met de snelste levering omdat verkopers een belangrijke rol spelen.

Amazon controleert regelmatig de prijzen van items op onze marketplaces, inclusief verzendkosten, en vergelijkt deze met andere prijzen die beschikbaar zijn voor onze klanten. Als we prijzen zien in een marketplace-aanbieding die het vertrouwen van klanten kunnen schaden, kan Amazon de Buy Box verwijderen, de aanbieding verwijderen, de verzendoptie opschorten of, in ernstige of herhaalde gevallen, verkooprechten opschorten of beëindigen.

Prijspraktijken die het vertrouwen van klanten kunnen schaden omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • Het instellen van een referentieprijs voor een product of dienst die klanten misleidt;
  • Het instellen van een prijs voor een product of dienst die aanzienlijk hoger is dan recente prijzen aangeboden op of buiten Amazon; of
  • Het verkopen van meerdere eenheden van een product voor een hogere prijs per eenheid dan die van een enkele eenheid van hetzelfde product.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback
Hoe kunnen we deze Hulp-pagina verbeteren? Opmerking: Met dit formulier wordt geen ondersteuningsaanvraag gemaakt. Geef aan wat je denkt dat er mis is met de inhoud zelf.
1000
Wat was nuttig?
1000
Nogmaals bedankt voor je hulp.
Hartelijk dank voor je feedback. Als je meer vragen hebt, Contact Us.

Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2020, Amazon.com, Inc. or its affiliates