Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Beleid en vereisten van FBA

Voordat je producten aanbiedt voor Fulfillment by Amazon, is het belangrijk om te weten wat het beleid en de vereisten zijn die van invloed zijn op jou als verkoper die Amazon gebruikt om bestellingen voor jouw producten uit te voeren.

Notitie: We hebben nog niet alle FBA-functies op sellercentral.nl gelanceerd. Je kunt je producten lokaal in Nederland aanbieden, voorraad die je momenteel zelf verstuurt, omzetten naar FBA en je prijzen handmatig beheren of prijsregels instellen. Om voorraad naar een Amazon fulfillment center te versturen, de optimale voorraadstatus te beheren en te behouden via de functies Voorraadplanning, of om instellingen voor automatische voorraadverwijdering te definiëren, schakel je over naar de weergave sellercentral.de, wat je eenvoudig kunt doen via de vervolgkeuzelijst voor landselectie van je centrale account. We zullen bestellingen van klanten op amazon.nl uitvoeren via ons EU-wijde netwerk van fulfillment centers, en beschouwen fulfillment centers in Duitsland als lokaal in Nederland.

Voor het opslaan van voorraden in andere EU-landen gelden btw-verplichtingen. Lees hier meer over btw-vereisten

FBA-beleid

FBA-vereisten

  • FBA-productbeperkingen

    Sommige producten hebben voorafgaande goedkeuring nodig voordat je ze op Amazon kunt verkopen. Daarnaast zijn er bepaalde producten die niet met FBA kunnen worden verkocht of aan bepaalde eisen moeten voldoen voordat ze met FBA kunnen worden verkocht.

    Zie FBA-productbeperkingen voor meer informatie

  • Voorraadvereisten

    Voorraad die wordt verzonden naar Amazon fulfillment centers, moet voldoen aan bepaalde vereisten, waaronder vereisten voor etikettering, verpakking en verzendvoorraad. Zie Voorraadvereisten voor meer informatie.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback
Hoe kunnen we deze Hulp-pagina verbeteren? Opmerking: Met dit formulier wordt geen ondersteuningsaanvraag gemaakt. Geef aan wat je denkt dat er mis is met de inhoud zelf.
1000
Wat was nuttig?
1000
Nogmaals bedankt voor je hulp.
Hartelijk dank voor je feedback. Als je meer vragen hebt, Contact Us.

Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2020, Amazon.com, Inc. or its affiliates