Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Mijn voorraadresultaten controleren

Elke keer dat je een tekstbestand uploadt, maakt en publiceert Amazon een verwerkingsoverzicht. In dit verwerkingsoverzicht wordt aangegeven of je feed succesvol was en of er specifieke fouten zijn opgetreden tijdens de verwerking.

Status bestandsupload

Wanneer je je bestand uploadt, wordt met een statusvak aangegeven dat je bestand is ontvangen.

In het gedeelte Status bestandsupload op deze pagina worden de datum, tijd, batch-ID, status en resultaten van je meest recente upload weergegeven. Er is ook een kolom met links die je kunt gebruiken om actie te ondernemen op basis van de resultaten. Als de verwerking van je feed nog niet is voltooid, wordt in de kolom Status/Resultaten de volgende informatie weergegeven:

Status: In behandeling  
Aantal verwerkte records voor deze upload: 0
Aantal geactiveerde records: 0
Aantal records met fouten: 0

Je kunt de knop Vernieuwen gebruiken om de meest actuele resultaten te bekijken.

Nadat je bestand is verwerkt, worden in de kolom Status/Resultaten de bijgewerkte informatie en beschikbare Acties weergegeven.

Als items niet zijn geactiveerd vanwege fouten, klik je op de link Verwerkingsoverzicht bekijken om het bijbehorende verwerkingsoverzicht te downloaden. Gebruik dit overzicht om fouten in het bestand dat je hebt geüpload te vinden en op te lossen. Als je klaar bent om het bewerkte bestand te uploaden, klik je op de link Terug naar uploadpagina en upload je het bestand opnieuw. Ga naar Een verwerkingsoverzicht controleren voor meer informatie.

Notitie: Ga naar De functie Mijn bestand controleren gebruiken om je voorraadbestand te controleren op veelvoorkomende fouten en waarschuwingen voordat je het bestand uploadt.

Op de pagina Producten en voorraad uploaden heb je toegang tot het uploadstatusoverzicht voor je bestand in het gedeelte Status en geschiedenis van het bestand bekijken. De laatste 10 uploads zijn beschikbaar.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates