Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Een verbinding verwijderen met behulp van Internationale productvermeldingen maken

Je kunt een verbinding van je source marketplace met een target marketplace verwijderen door de volgende stappen te volgen:


 1. Ga naar de tool Internationale productvermeldingen maken.
 2. Selecteer in de lijst aan de linkerkant van de pagina de target marketplace waarvan je de verbinding ongedaan wilt maken.
 3. Klik op de link Verbinding verwijderen in de widget Verbindingsinstellingen.
 4. Kies in het pop-upvenster de optie om je aanbiedingen op de target marketplace te behouden of deze te verwijderen nadat de verbinding is verwijderd.
  • Als je ervoor kiest om aanbiedingen op de target marketplace te behouden, blijven deze op de betreffende marketplace, maar zullen de prijzen niet langer worden gesynchroniseerd met aanbiedingen op de source marketplace. Je moet deze aanbiedingen handmatig onderhouden.
  • Als je ervoor kiest om aanbiedingen van de target marketplace te verwijderen, zullen alleen aanbiedingen die met de source marketplace zijn verbonden, worden verwijderd. Alle andere aanbiedingen blijven bestaan. Het kan tot vier uur duren voordat de aanbiedingen van de target marketplace zijn verwijderd. Deze bewerking kun je niet ongedaan maken.
 5. Klik op Verbinding verwijderen om je keuze te bevestigen en de verbinding te verwijderen.
Notitie: FBA-aanbiedingen worden niet verwijderd en kunnen actief blijven om te voorkomen dat er voorraad vast komt te zitten in een fulfillment center om een of meerdere van de volgende redenen:
 • Een aanbieding heeft voorraad in het Amazon fulfillment center voor de target marketplace.
 • Voor een aanbieding heeft in de afgelopen 60 dagen een verkooptransactie plaatsgevonden en er kunnen nog retourzendingen plaatsvinden naar het fulfillment center van de target marketplace.
 • Een aanbieding heeft voorraad die onderweg is naar een fulfillment center op de target marketplace.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates