Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Kostenpromoties op basis van selectie

Kostenpromoties op basis van selecties zijn tijdelijke kortingen op verwijzingskosten, ontworpen om je te helpen competitieve prijzen te bieden voor populaire items. Beschikbare kostenpromoties op basis van selectie worden vermeld in de Overzichten van Selling Coach.

Voor de kostenpromoties op basis van selectie die voor jou beschikbaar zijn, ontvang je korting op verwijzingskosten voor elk in aanmerking komend item dat je in de periode tussen de begin- en einddatum van de promotie verkoopt.

Amazon past kortingen op verwijzingskosten toe op het moment dat een bestelling wordt geplaatst voor items die in aanmerking komen en die worden verkocht tijdens een kostenpromotie. Kortingen op verwijzingskosten worden in je transactiegegevens weergegeven als een regelitem voor korting op verwijzingskosten. Kostenpromoties zijn tijdgebonden. Na de opgegeven einddatum van de promotie zijn de standaard verwijzingsvergoedingen van toepassing. Amazon kan een kostenpromotie op elk moment wijzigen of annuleren, maar op verkopen voorafgaand aan een wijziging wordt nog steeds de oorspronkelijke korting toegepast.

Raadpleeg het Kostenoverzicht voor verkopen via Amazon voor informatie over de standaard verwijzingsvergoeding.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates