Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Moet ik een afspraak maken bij het fulfillment center?

Het plannen van een bezorgafspraak met het fulfillment center is verplicht voor:

  • LTL-verzendingen (minder dan vrachtwagenlading)
  • Verzendingen met kleine pakketten (SPD) die worden verzonden met een andere transportdienst dan onze voorkeurstransportdiensten.
Notitie: Je verzending kan worden geweigerd bij het fulfillment center als er geen geldige bezorgafspraak is.

Een bezorgafspraak boeken voor LTL-bezorgingen (minder dan vrachtwagenlading)

Notitie: Wij raden je ten zeerste aan je transportdienst de bezorgafspraak te laten boeken. Dit is om verwarring en onjuistheden te voorkomen met betrekking tot de informatie die aan het fulfillment center wordt verstrekt.

LTL-boekingen (minder dan vrachtwagenlading) worden gedaan in ons portal Carrier Central . Vraag je transportdienst om een transportdienstaccount te maken en een bezorgafspraak te boeken bij het fulfillment center via Carrier Central. Het fulfillment center zal binnen 24 uur een reactie naar de transportdienst sturen om een bezorgtijd af te spreken. De transportdienst kan via Carrier Central ook wijzigingen in de afspraak aanvragen.

Als de transportdienst om welke reden dan ook geen afspraak voor je kan maken, maak dan zelf een Carrier Central-account en boek een bezorgafspraak voor je verzending volgens de instructies in de handleiding in Carrier Central.

De transportdienst heeft de volgende informatie nodig om een bezorgafspraak te maken voor je verzending. Geef de transportdienst de volgende informatie zoals deze wordt weergegeven in Seller Central. Voor het doorgeven van de informatie kun je het FBA-boekingsformulier downloaden, invullen en naar de transportdienst sturen.

Vereiste verzendingsgegevens:

  • Fulfillment center van bestemming
  • Bezorgadres
  • Lijst van verzending-ID's voor FBA
  • Inkooporder-ID's of Amazon-referentie-ID‘s (je kunt deze vinden in de Wachtrij voor verzending in Seller Central door op de naam van de verzending te klikken)
  • Naam van de verkoper
  • Aantal pallets
  • Aantal dozen
  • Aantal eenheden

Hoe boek je een bezorgafspraak voor de bezorging van kleine pakketten?

Als je een bezorgafspraak wilt plannen voor een verzending met een of meerdere kleine pakketten die niet wordt verzonden met een van onze voorkeurstransportdiensten, download je het FBA-boekingsformulier , vul je dit in met de gegevens van je verzending en stuur je het naar de transportdienst. De transportdienst moet Carrier Central gebruiken om een bezorgafspraak te maken.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates