Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Veelgestelde vragen over FBA

Wat is Fulfillment by Amazon?

Fulfillment by Amazon (FBA) is een service waarmee verkopers gebruik kunnen maken van de eersteklas fulfillmentbronnen, wereldberoemde expertise, veelgeprezen klantenservice en vertrouwde snelle en gratis verzendopties van Amazon waardoor hun online bedrijf zowel nationaal als internationaal kan groeien.

Je slaat je producten in onze Fulfillment centers op en wij pakken, verpakken en bezorgen ze aan je klanten.

Fulfillment by Amazon kan elke productcategorie verwerken die beschikbaar is op je Amazon-verkopersaccount, tot een maximumgewicht van 30 kg. Alle verkopers kunnen het uitproberen.

Of je nu al verkoopt op Amazon of nog niet, je kunt de Fulfillment by Amazon-service testen door ons een klein aantal producten of een complete vrachtlading te sturen!

Er worden geen instellingskosten of abonnementskosten voor FBA in rekening gebracht. Je betaalt alleen wanneer je iets verkoopt of je registreert voor betaalde services.

Ga voor gedetailleerde informatie over Fulfillment by Amazon naar onze marketingwebsite.

Waar bevinden de Amazon Fulfillment Centers zich?

We hebben meer dan 20 Fulfillment centers in heel Europa, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje.

Hoe registreer ik me voor Fulfillment by Amazon?

Als je al verkoopt op Amazon, kun je Fulfillment by Amazon aan je account toevoegen door de Gebruikersovereenkomst voor Fulfillment by Amazon te accepteren. Volg na het accepteren van de voorwaarden de online instructies om het vereenvoudigde inschrijvingsproces te voltooien.

Waar vind ik een kopie van de Gebruikersovereenkomst voor Fulfillment by Amazon?

Klik op de volgende link voor de laatste versie van de Overeenkomst voor zakelijke oplossingen van Amazon Services Europe, die betrekking heeft op FBA.

Hoe kunnen klanten mijn producten met Amazon-fulfillment identificeren op Amazon?

Productvermeldingen met Amazon-fulfillment worden weergegeven met het Fulfillment by Amazon-logo, zodat klanten weten dat de verpakking, bezorging, klantenservice en retournering door Amazon worden afgehandeld.

Zal Fulfillment by Amazon me helpen om de Amazon Buy Box te winnen?

Je productvermeldingen met Amazon-fulfillment worden op dezelfde manier beoordeeld als alle andere aanbiedingen op Amazon, afhankelijk van de itemprijs exclusief verzendkosten. Dit geldt voor Amazon.co.uk en alle andere Europese Amazon-marketplaces.

Fulfillment by Amazon geeft je een voorsprong op de concurrentie doordat de zichtbaarheid van je producten wordt vergroot voor miljoenen hoogwaardige Amazon Prime-klanten. FBA helpt je bovendien de felbegeerde status 'Uitgelichte verkoper' te verkrijgen, die nodig is om mee te dingen naar de Buy Box en de Buy Used Box voor mediaproducten zoals boeken, muziek, video's of dvd's, als aan alle vereisten is voldaan.

Wat zijn de verzendopties voor producten met Amazon-fulfillment?

Amazon Fulfilled-bestellingen worden afgehandeld zoals alle andere Amazon-bestellingen: je FBA-klanten komen in aanmerking voor gratis bezorging, Amazon Prime en Amazon-cadeauverpakking.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates